Populær tjeneste

Hudpleie Fredrikstad

Detaljer om tilbudet vårt

Klassisk Hudpleie

Klassisk hudpleie inkluderer rens, peeling, ansiktsmassasje, maske og krem. Produkter tilpasses hudtype.

Kavitasjon Peeling

Hudbehandling som gir mulighet for presis fjerning av overflødig sebum fra porene, fjerning av død, keratinisert hud og bakterier. Jevner og regenererer huden. Anbefales til fet, uren hud.

Ultralyd Ansiktsbehandling

Brukes til å øke produksjonen av kollagen som gjør huden fastere og hjelper hudcellene å jobbe raskere, noe som fører til klarere og mer ungdommelig hud.

Hudsliping (Mikrodermabrasjon)

Mikrodermabrasjon har utviklet seg og i dag benytter vi et moderne, avansert system som kombinerer den slipende effekten av diamantkrystaller med den utrensende effekten av vakuum. Det ytterste laget av epidermis fjernes skånsomt med laserkuttede diamanter, døde hudceller fjernes samtidig som huden stimuleres til produksjonen av kollagen og elastin.

Dermapen

Dermapen er en avansert form for microneedling som brukes til hudforbedring. Den består av mange små nåler som lager små hull i huden og danner millioner av kanaler. Samtidig tilsetter man ulike typer serum med aktive ingredienser som dermed penetrerer bedre ned i huden og gir hudforbedring, faktisk så mye som 80% bedre penetrasjon ned i dermis (lærhuden) og gir næring til og forbedret epidermis (overhuden). Disse mikrokanalene i huden stimulerer til reparasjon og ny cellevekst. Hvilke områder kan man behandle?
Dermapen brukes i hele ansiktet, kropp, hals og hender. Noen av indikasjonene Dermapen kan behandle er: Gusten og grå hud Store porer Strekkmerker Rynker, linjer Slapp ujevn hud Arr og kvise arr

 

Våre apparater passer alle hudtyper og kan benyttes på ansikt, hals og decolletè.

Inneholder:

Bestill time nå eller sjekk våre ↓ nye hudpleiebehandlinger ↓

Hydrobrasion - NYHET!

Hydrobrasion er en innovativ behandling, den lar deg regulere arbeidet med talgkjertler, forbedrer hudtonen og hydratiseringen, reduserer synligheten av hudormer og misfarging.

Denne dype rensingen og hudpleiebehandlingen er perfekt for alle hudtyper. Ved hjelp av et hydrogenhode eksfolierer og renser kosmetologen huden ved å bruke en vannstrøm mettet med hydrogenbobler, og fjerner dermed giftstoffer, urenheter, sminkerester, overflødig talg og døde epidermisceller.

I tillegg regulerer den hudhydrering, reduserer produksjonen av talg og trekker sammen porene, og reduserer dermed kviser.

Deretter blir de aktive ingrediensene introdusert i de dypere delene av huden. Som et resultat forbedres hudens tilstand umiddelbart. Kollagenfibre styrkes, takket være det vil vi lette hudens produksjon av hyaluronsyre, elastin og kollagen. På denne måten blir huden forynget, elastisk og fast, og rynker er mye mindre, etter behandlingen er huden glatt, regenerert, renset og næret.

Proslim Gold - NYHET!

Proslim Gold er en multifunksjonell utstyr som lar deg utføre over 20 effektive kropps- og ansiktsbehandlinger.

Kroppsbehandlinger:

Funksjoner:

Bestill time nå