Populær tjeneste

Voksbehandling Fredrikstad

Vi utfører Voksbehandling for Kvinner og Menn.

Brasiliansk voksing er en skjønnhetsbehandling som innebærer bortvoksing av kjønnshår ved bruk av voks. I motsetning til intimbarbering fjernes hårene samt hårrota og er en av flere epilmetoder. Prosedyren begynner med at de tilsvarende steder desinfiseres og så brukes pudder på huden. Voks påføres varm tyktflytende med en trespatel. Når voksen blir kald og fast fjernes den med et rykk. Skulle det forbli enkle hår fjernes de med pinsett etterpå.

Detaljer om tilbudet vårt

Hvor lenge blir håret borte?

Omtrent halvparten kommer tilbake etter ca 1 mnd. Vi sier at halvparten av hårene fordi hårene befinner seg i forskjellige vekstfaser. Enkelte har ikke nådd hudoverflaten når hårfjerningen finner sted og vil naturlig nok ikke komme til syne relativt kort tid etter behandlingen. Dette skyldes altså ikke dårlig voksbehandling.

Blir det mer, mørkere eller stivere hår etter voksbehandling?

Det kan bli mørkere hår. De kan ikke bli stivere. Man får aldri mer hår enn før. Dette er fordi at man har samme mengde hårsekker ved barbering som ved voksing.

Hvordan blir huden etter voksbehandlingen?

Huden rundt hver enkelt hårfolikkel blir mer eller mindre rød, det kommer an på hudens sensitivitet. Vi anbefaler i midlertidig å unngå enhver form for soling samme dag inkl solarium pga faren for infeksjon, frarådes bading samme dag.

*Terapeuten vil også informere deg om etterbehandlings råd, etter voksbehandlingen.

Vi utfører voksbehandlingene på:

Threading er en behandlingsform som kommer opprinnelig fra Asia, og har nå blitt en meget populær behandlingsform i Europa og Norge.

Dette er en metode som blir brukt for fjerning av hår i ansiktet. Håret fjernes ved hjelp av 100% bomullstråd, som blir surret rundt hårroten og plukket i motsatt retning av dets vekst. Dette kan høres ut som en smertefull prosess, men våre kunder mener metoden gir mindre smerte, er smidig og gir et bedre resultat enn voksing. Teknikken resulterer i rene linjer, og når det gjelder forming av øyebryn, en utmerket form. Dette er den mest effektive metoden for fjerning av hår i ansiktet for alle, spesielt for personer med sensitiv hud. I motsetning til voksing, fører ikke threading til hovenhet, rødme og pigmentflekker. Vi anbefaler threading sterkt for ansiktshud, da den er for tynn for voksbehandling, som igjen kan føre til rynker.

Ved voksing må man vente til håret vokser ut igjen på ansiktet, før disse kan fjernes igjen. Små hår som stikker ut på ansiktet, ser lite attraktivt ut. Men ved hjelp av threading fjernes selv de minste hår. Metoden etterlater i tillegg en ren og smidig hud! Det er en utrolig god måte og forme bryn på. Sist men ikke minst, det går svært hurtig.

Bestill time nå